norsk|english|eesti
webica.no

Gratis installasjonsservice for nettsteder

Webica tilbyr GRATIS (normalt 835 kr) Wordpress installasjon til nye netthosting kunder som velger enten årlig, toårig eller treårig faktureringssyklus. Tilbudet gjelder til ut Januar 2021.

Wordpress, som brukes til å bygge og administrere en nettside, er langt på vei det mest populære systemet for innholdshåndtering som er tilgjengelig. Det blir i dag brukt av millioner av nettsteder på internett. Populariteten skyldes stort sett det lettbrukte grensesnittet, et stort antall temaer (nettstedets design) og utvidbare funksjoner med tusenvis av gratis, så vel som premium lettinstallerbare plugins som dekker nesten alle dine behov, enten du bare trenger en enkel blog eller en profesjonell nettside for din bedrift.

For å søke etter tilgjengelige domener, gå til https://my.webica.no/cart.php?a=add&domain=register&language=norwegian&currency=3. Når du har funnet ditt perfekte domene legger du til en hostingpakke til din bestilling. Om du allerede har et domene kan du overføre det gratis til oss og bruke din foretrukkede hostingpakke. Velg så temaet du vil at nettstedet ditt skal ha. Du vil finne tusenvis av gratis temaer som blir tilbudt av wordpress på https://wordpress.org/themes/. I tilfelle du behøver et profesjonelt, kjøpt tema eller plugins som kommer med premium kundeservice, gå til https://1.envato.market/5OEgn og velg det som best passer dine behov.

Når du har et domene, en hostingpakke og har valgt et tema, kontakt vår tekniske support og vi vil gjøre resten.

Hva installasjonsservicen inkluderer:

  • Installasjon av Wordpress innholdsstyringssystemer.
  • Grunnleggende konfigurasjon av din nettside etter beste praksis.
  • Installasjon av ditt valgte tema og de nødvendige plugins.
  • Installasjon av våre godkjente plugins så du får mest mulig ut av din hostingpakke.
  • Grunnleggende konfigurasjon av temaet og dine plugins så du kan begynne å bruke dem.
  • Hvis temaet kommer med demo innhold, vil vi installere det slik at nettsiden vil se akkurat ut som temaets demo og gjøre det å tilpasse din nettside enklere.

Vennligst vær oppmerksom på at denne kampanjen ikke inkluderer:

  • Kostnaden for et hvilken som helst betalt tillegg, slik som premium temaer og plugins.
  • Logo design eller andre tilpasninger av utseendet eller funksjonaliteten av nettstedet.
  • Sette opp netthandel eller flerspråklige nettsider.

Hvis du behøver hjelp til å tilpasse din nettside anbefaler vi at du bestiller et premium tema med dedikert support, eller at du kontakter en nettutvikler/designer. I tilfelle du trenger hjelp med noe, vil vi selvfølgelig være glad for å hjelpe deg på rett vei.

Start det nye året med en ny, gratis nettside!

Copyright © 2021 · webica.no